ABOUT US

Historien om Luffe Design

Jeg hedder Vagner Jørgensen og har en historie, som jeg gerne vil dele med jer.

Efter næsten 45 år i el-branchen, er jeg nu er gået over i den 3. alder. Det vil jeg beskrive som at gå over i en tilfældighedsalder, hvor alt kan ske. Mit lille projekt Luffe Design startede nok som en tilfældighed…

Dagen efter jeg var gået på efterløn, blev jeg “kapret” af et firma, som sagde til mig, ”Vagner, du er lige den person, som vi har brug for til at være ansvarlig for al vedligeholdelsesarbejde her i firmaet”. Det blev jeg meget glad for. Det var interessant, dels fordi jeg så en mulighed for personlig udvikling – at finde løsninger på dagligdagens problemer i firmaet – og dels at gøre tingene lettere for de ansatte i produktionen.

Her starter historien…

Min gode chef (og ejer af firmaet) kom en dag ind til mig i mit værksted og fremlagde en plan for et nyt produkt, som han gerne ville udvikle. For at holde produktudviklingen hemmelig, skulle produktet udvikles og testes i værkstedet bag lukkede døre. Han ville investere i en lille CNC-maskine til udviklingen.

Dagen kom, hvor den lille CNC-maskine blev leveret, og projektet gik i gang.  Der var en rigtig spændende tid, fordi vi nu skulle forstå og sætte os ind i teknikken bag den lille maskine. Firmaets IT-mand var lige så begejstret som jeg. Vi så straks en masse spændende muligheder med maskinen.

Det nye produkt blev udviklet, testet og afprøvet i virkeligheden. Vi nåede i mål, og produktet er i dag en patenteret kæmpe succes.

Det blev til Luffe Design…

Et stykke tid efter, at produktet var kommet på markedet, spurgte vores IT-mand mig, om jeg ikke kunne tænke mig en lille CNC-maskine. Mit svar var helt klart ”jo rigtig gerne”, for der er så mange muligheder med sådan en lille maskine. Jeg svarede også ”men den koster jo en bondegård”.

Hertil svarede IT-manden ”Vi bygger den bare selv – du er dygtig til håndværk, jeg kan klare opsætningen”. Jeg var vildt begejstret og sagde ”YES – det gør vi!”.

Byggeprojektet startede, vi lavede to maskiner sideløbende.

Dagen oprandt for prøvekørsel af vores helt egen og hjemmebyggede CNC-maskiner. Det var så spændende – og prøvekørslen blev en succes. Det lykkedes!

Det betød, at nu kunne jeg/vi komme i gang med at realisere vores ideer – og indrømmet, det sprudler med ideer inde mit lille hoved. Den første ide var min mejsekasse. Jeg tænker, at det nok er den ide de fleste pensionister får, når kedsomheden sætter ind. Luffe i L’easy reklamerne forsøgte sig jo også med fuglekasser.

Siden mejsekassen har jeg lavet et hav at træting bl.a. hunden ”Tibbe”, grisen ”Øffe”, Brudeparret og Pingvinen ”Pingo”. Hvert trædesign har sin helt egen lille historie.

Tak til alle som har været involveret i Luffe Design – lige fra navn og logo til hjemmeside, print og IT-support. Også tak til at alle andre involverede, der bakker mig op i mit eventyr med Luffe Design.

På billederne: Vagner på værkstedet

Kærlig hilsen
Vagner